Wat is Biomagnetisme

Wat is Medische Biomagnetisme?

Medische Biomagnetisme (Biomagnetisme) mag u opvatten als de moeder van de geneeskunst omdat het zich enkel richt op herstel van de natuurlijke zuurbalans in het lichaam.

 

  • Biomagnetisme is een therapeutische methode om de functionele veranderingen in de pH van intern orgaanweefsel te meten en te corrigeren. Door de natuurlijke zuurbalans in het lichaam te herstellen, ontdoet het lichaam zichzelf van micro-organismen die op een plek werden aangetroffen waar ze van nature niet voorkomen. Daarmee eindigt veelal een ziekteproces, ook zonder medicijnen.
  • Biomagnetisme is een volledig natuurlijk proces, kent geen bijwerkingen en ook geen contra indicaties met medicijn gebruik.
  • Biomagnetisme is een preventieve therapie om de gezondheid te behouden en het immuunsysteem te versterken. Maar het is ook een curatieve therapie om de gezondheid te herstellen. Daardoor kan uw lichaam maximaal blijven presteren omdat uw natuurlijke weerstand sterker is geworden. Omdat ziekteverwekkers geen overlevingskansen hebben kan het immuun systeem en dus het lichaam op eigen kracht weer herstellen.
  • Biomagnetisme kan voor alle klachten worden ingezet.