Ontdekker & auteur Medical Biomagnetism

Isaac Goiz Durán is geboren op 13 april 1941 in Puebla, Mexico. Hij was het derde kind van 10 kinderen. Na de middelbare school ging hij natuurkunde studeren, maar door het overlijden van zijn moeder voltooide hij deze studie niet. Op het moment dat zijn vader daarna zich ging voorbereiden op het priesterschap, nam hij op 18 jarige leeftijd de verantwoordelijkheid op zich om voor zijn broertjes en zusjes te zorgen.

In 1959 werkte hij bij Petroleos Mexicanos (PEMEX). Daar zou hij uiteindelijk 4 jaar blijven, maar hij werkte daarnaast ook als landmeter, vrachtwagenchauffeur, typist, opslagmanager en op verschillende andere posities om geld bij te verdienen.

In 1964 studeerde Goiz aan de Adele Ann Iglesias school voor Fysiotherapie in het Amerikaanse British Cowday Hospital in Mexico City. Na het afronden van deze opleiding werkte hij in het National Institute of Respiratory Diseases (Ademhalingsziekten) in Mexico stad. Hij bleef uiteindelijk 20 jaar aan het National Institute of Respiratory Diseases verbonden en via de afdeling fysieke- en revalidatiegeneeskunde  ontmoette hij ook zijn latere levensgezel Maria Elena Martinez Carbajal

In 1977 studeerde Goiz chirurgie aan de medische faculteit van de universiteit van Puebla. Daarna was hij werkzaam als arts (professioneel licentienummer 813725). Verder liet hij zich inspireren door mensen als Dr. Richard Broeringmeyer met onder meer zijn publicatie “Energy Therapy” en laafde hij zich aan de kennis van Otto Glasser en boeken van zijn hand zoals “Medical Physics”.

Behandeling HIV positieve patiënt

Tijdens de behandeling van een HIV-positieve patiënt ontdekte Dr. Goiz op 10 oktober 1988 het het principe van de Biomagnetische Paar. Door de pool van een 0,1 Tesla magneet samen met een + pool van een zelfde magneet 15 minuten op de respectievelijke organen Thymus en Rectum van de patiënt te leggen, ondervond de HIV patiënt al binnen 8 dagen na de behandeling, significante verbeteringen. Met deze ervaring is Dr. Goiz de ontdekker en de auteur van de Medical Biomagnetism techniek, later ook wel genoemd Biomagnetische PAAR therapie omdat er altijd wordt gewerkt met 2 (of meer) magneten waarmee de zuurbalans tussen organen wordt hersteld.

Honorary Research Professor

In januari 2014 ontving Dr. Isaac Goiz Duran aan de Universidad de Alcalá nabij Madrid voor zijn onderzoek en verdiensten het laureaat: Honorary Research Professor.

 

Medical Biomagnetism

Medical Biomagnetism zet het herstel van elke ziekte in die niet in een pH neutraal milieu kan ontstaan. Door de oorspronkelijke zuurbalans van innerbody organ tissue te herstellen, kunnen micro-organismen in dat orgaan weefsel niet overleven en verdwijnt hun brandstof die u ziek houdt.

Biomagnetisme Behandel & Registratie Systeem voor therapeuten en patiënten

  • Er zijn PAAR combinaties die resoneren met bacteriën, parasieten, schimmels en virussen.
  • Heel veel PAAR combinaties hebben onderling relaties o.b.v. verschillende entiteiten, zoals micro-organisme, systeemfunctie, organen, type, emotie, trauma, etcetera.
  • Al deze relaties zijn in het achterliggende Biomagnetisme Behandel & Registratie systeem voor u als therapeut snel toegankelijk. Ook de patiënt administratie volgt uw behandelingen op de voet en elke patiënt ontvangt daarvan een verslaglegging.

Herstel pH in orgaanweefsel

  • Door enkel de zuurbalans in orgaanweefsel te herstellen volgt in vele aandoeningen vaak verlichting of genezing.