Ervaringen

Na 20 jaar met een kalk/schimmel nagel te hebben gelopen heb ik (na wel een lange tijd behandelen) uiteindelijk weer prachtige teennagels. Super blij mee. Alle middeltjes, tincturen,
zalfjes, niets had geholpen en na het leggen van de magneten waar dus zowel de schimmel
en bijbehorend virus is aangepakt ( geëlimineerd) is het eerst heel erg gaan reageren ( zie foto voor) en
daarna steeds verder verdwenen en nu inmiddels al een aantal jaren weg gebleven.

Ine

VOOR

NA

Na een half jaar magneten behandelingen en ondersteunen van de darmen is mijn psoriasis helemaal over gegaan.

Ik heb wel zelf ook met geleende magneten de paren regelmatig gelegd die hier bij dan actief kunnen zijn en het ging langzaam maar na 3 maanden begon er wat te veranderen en na een half jaar was het zo goed als weg,

Ik heb wel goed naar de oorzaak gekeken waardoor herstel kon beginnen.

Wicher

VOOR

NA

Ik heb genoten van de behandeling. Heel rustgevend en ik ben onder de indruk dat je alle “afwijkingen” benoemde. Ik roep het al jaren dat daar o.a. kwaaltjes vandaan komen. De roepende in de woestijn. Ik voel me een beetje moe. Jammer dat we zover uit elkaar wonen. Gelukkig had ik vanmiddag geen afspraken. Bedankt voor je “onverwachte” behandeling.

Groetjes, Irma

Ik doe mijzelf in principe te kort om te wachten met nog twee heerlijke magneetbehandelingen. Na de eerste magneetsessie ging het prima met mij. Echter, heel langzaamaan zakte mijn energieniveau weer steeds iets af, tot het niveau waar het nu is aanbeland, namelijk GOED maar iets minder goed. Zo gaat het, omdat ik steeds bezig ben met privézaken, zoals zieke vader, verhuizen, sociaal zijn e.d. (mijn oude leraar Nederlands zou mijn stijl afkeuren ?!)
Het is een aanbeveling voor iedereen, om het eigen lichaam + geest = ziel te verrijken en te
onderzoeken. Kom bij Ine!
Linda

Na drie sessies bij Ine voel ik me een stuk beter. Ine legt magneten op bepaalde plekken op je lichaam. Je voelt daar verder niets van.
Ik heb meer energie en het lijkt alsof mijn lichaam oude kwaaltjes in snel tempo opruimt.
Na de eerste sessie merkte ik dat het meest. Na de tweede en de derde sessie voelde ik direct veel meer energie. Ik kan het iedereen aanraden!

Charlotte

Was gister na de behandeling zo moe en lag om 7 uur in bed. Vandaag nog steeds moe vannacht extra pijn vanaf mijn heup tot onder mijn borst, alles links.
Het meest verrassende was voor mij Lyme terwijl mijn arts dat ontkent.

Dinie

Ik vond het een zeer liefdevolle behandeling en bedank jullie daarvoor. Ben erg benieuwd
hoe ik verder erop zal reageren. Inmiddels een paar maanden verder en ik voel me echt een
enorm stuk beter. Bijzonder dat mijn lichaam zelf is gaan herstellen.

Miranda

“Weer gezond op …haalt u uit het slob”
Een misschien wat al te overdreven titel maar sinds ik bij de praktijk: ”Weergezondop” (biomagnetisme) onder behandeling ben, heb ik (met name) minder rugklachten. Ik had al geruime tijd last van een hernia en na de tweede behandeling waren de klachten zelfs even helemaal verdwenen.
Ik heb nu drie behandelingen met de magneten ondergaan en ik voel mij een stuk beter.
Zeker nu ik besloten heb om te stoppen met alcohol helpt de therapie mij door te zetten.
Ook mijn bloedglucose gehalte is aanmerkelijk beter geworden. Ik zit nu op 7,2 en naar verwachting zal dit nog meer gaan dalen.
Dit in combinatie met een behandeling ‘voetreflex’ is een bijzondere ervaring waar ik momenteel veel baat bij heb Het is de reis v.v. dan ook meer dan waard.

Nico

Mijn vrouw merkt weer van alles en vooral nieuwe dingen. Nu staat hoofd centraal en hormonen. Nog altijd zijn positieve veranderingen blijvend (rug, linkerzijkant, overwegend meer energie). We gaan de rest meemaken. Dank.

Karel

Volgens afspraak geef ik je nu de reactie op de behandeling van woensdag 1 maart:
Woensdag: De krampen waren zoals gewoonlijk, maar ik had wel een licht gevoel van misselijkheid, niet fijn.
Donderdag: Ongeveer hetzelfde als woensdag.
Vrijdag: Niet meer het misselijke gevoel en verder gaat het langzaam beter. In de loop van
de daaropvolgende dagen is het steeds beter gegaan. Heel fijn. Wanneer kan ik weer komen?

Thea

Ik heb nu 5 behandelingen gehad en na de vierde behandeling heb ik nog een hele erge migraine aanval gehad. Nu zijn we een half jaar verder en ik heb geen enkele x meer hoofdpijn/migraine gehad.

Heel erg bedankt. Ik heb al vanaf mijn 14de jaar last van hoofdpijn en migraine klachten . Ik zie het nu weer zitten na 20 jaar. Top!

Andre

Ik kan het bijna niet geloven maar het knobbeltje in mijn borst is langzaam steeds kleiner geworden. Ik heb wel zelf heel frequent de magneten gelegd.  De artsen stonden eerder al  echt te kijken hoe dit kan.
 
Na de laatste controle ( afgelopen week ) is er gewoon niets meer aan de hand en hoef ik voorlopig niet meer terug voor controle.  Ik blijf nog wel preventief de magneten leggen . Als ondersteuning heb ik ook drie keer een voetreflexbehandeling laten doen.
Dank, ik ben echt heel erg blij.
Manon

Eindelijk een oplossing en herstel voor mijn fybromyalgie.
De oorzaak heel goed besproken en de aanleiding van mijn ziek zijn dus. Wanneer begon het,wat gebeurde er, welke emoties en zo was het even confronterend en verwerken.  Het bleek dat er een enorme emotionele  blokkade zat. Nadat ik dit goed kon voelen was er al een eerste begin gekomen van me beter voelen merkte ik.
Daarbij heb ik heel erg gelet op mijn voeding en een dieet gevolgd.  Het Epstein-barr virus is  aangepakt met biomagnetisme. De afwisseling van de voeding en het behandelen heeft de goede duw gegeven.
Ik kan wel zeggen dat ik  na 8 maanden aan het herstellen ben.
Yvonne

Wat een fijne ervaring en ontspannen gewaarwording. Na de behandeling ben ik me steeds
fitter en energieker gaan voelen.

Pieter

Mijn dochter gaat stukken beter. De urine is weer normaal en de buikklachten zijn verdwenen.

Bedankt voor je snelle hulp.

Randi

Eindelijk is er een oorzaak gevonden van mijn klachten. Nu het Epstein-barr virus en de bijbehorende herpes virussen zijn aangepakt voel ik me langzaam veel beter worden. Ik heb meer energie en mijn mondhoeken gaan niet meer kapot en het blijft gezond.

Ria

Ik heb nu 4 biomagnetisme behandelingen gehad en ik merk dat mijn zuurbalans steeds beter is geworden. De laatste behandeling waren er nog maar 2 paren uit balans . Ik voel me veel energieker en mijn klachten zijn zo goed als weg. De bicarbonaat met citroen heeft er vast ook bij geholpen.  Heel fijn dat er zo breed gekeken is naar mijn klachten.

Maartje