Baarmoederhalskanker

HPV of Human Papilloma Virus

Baarmoederhalskanker wordt veroorzaakt door het (Human Papilloma Virus). HPV wordt overgebracht door uitgebreider lichamelijk contact. Of dit virus de enige oorzaak is van het ontstaan van baarmoederhalskanker staat ter discussie.
Biomagnetisme levert een probate behandelmethode waarmee de oorspronkelijke zuurbalans in de cervix hersteld wordt. Die oorspronkelijke zuurbalans sluit het aanlanden van micro-organismen uit. Biomagnetisme herstelt de natuurlijke zuurbalans. Daarin kunnen aangelande virussen niet overleven en eindigt hun ziekmakende brandstof en het lichaam kan vaak zelf herstellen.

Biomagnetisme is preventief, voorafgaand aan – of na reguliere zorg inzetbaar

HPV wordt bij seksueel contact, ook zonder penetratie, overgedragen. Contact tussen de geslachtsorganen of contact tussen mond en geslacht zijn voldoende om het virus over te dragen.

HPV komt veel voor

Veel mensen zijn drager van het virus. 80% van de vrouwen komt er in hun leven mee in aanraking. Uw afweersysteem zorgt er meestal voor dat het virus wordt verwijderd. Wanneer de natuurlijke zuurbalans in orgaanweefsel verstoort is, kan zo’n virus aanlanden en brandstof gaan leveren voor het uiteindelijk ontwikkelen van baarmoederhalskanker.
Doe mee aan baarmoederhalskanker onderzoek.

Tijdens een Biomagnetisme behandeling wordt het lichaam op ruim 400 punten getest. Om deze reden duurt een behandeling anderhalf uur.

Biomagnetisme is voor zeer veel klachten inzetbaar.