Even voorstellen

 

Ik ben Ine Koetsier, moeder van 4 kinderen en 5 kleinkinderen, dierenvriend en ik ben al mijn hele leven bezig met natuurlijke gezondheid. Ik heb in de loop der jaren steeds meer geleerd over ons lichaam en natuurlijk, holistisch herstellen.

Omdat mijn hart ook bij het jonge kind ligt, ben ik leerkracht geworden en ik heb dit met veel plezier jaren gedaan.  Daarnaast heb ik voor mijn eigen ontwikkeling  maar ook met steeds meer kennis en ervaringen verschillende medische en alternatieve bijscholingen, trainingen  en opleidingen gedaan. Energie en warmte zelfheling 1 en 2 (universele energie stimuleren), natuurlijke kruiden, pedicuren ( ook risico/diabetes voet), voetreflexologie  (blokkades in energiebanen opheffen), hbo medische basis kennis, anatomie, fysiologie,  kosmische stoffen, Iterace (cel vernieuwing) familieopstellingen, PMA ( trainen om bij je onderbewustzijn te komen) , EFT (liefdevolle effectieve individuele therapie), EMDR (angst en trauma verwerking), rebirthing , tai-chi, yoga (ontspannen), buteyko ademhalingstechnieken, meditatie ( beter leren ontspannen), homeopathie (op basis van natuurlijke producten) . Ik heb een zeer gevarieerde achtergrond. Ik merk dat er meer is tussen Hemel en Aarde. Ik leef graag volgens Liefdevolle ( Liefde met een hoofdletter) normen en waarden. Niet alle therapieën zijn voor mij nu nog altijd relevant maar alle ervaring neem ik mee, daar waar mijn focus ligt,  namelijk biomagnetisme.

Toen mijn kinderen klein waren deed ik de pedicure opleiding en voetreflexologie opleiding met aansluitend de benodigde medische opleidingen en andere trainingen.

Ik ben nu al ruim 10 jaar bezig met  biomagnetisme volgens de principes van dokter Goiz.    Biomagnetisme vind ik echt een cadeautje.

Ik help graag mensen en mijn passie is mensen beter zien worden. Het stimuleren van het zelfherstellende vermogen en het versterken van het immuunsysteem.

 

Mijn filosofie

Zelfherstellend vermogen

Iedereen beschikt over een zelf herstellend vermogen. De kunst is om dit op allerlei manieren te versterken.

Natuurlijke middelen

Er is veel mogelijk met natuurlijke middelen. Deze zijn veelal beter voor het lichaam, geven blijvende resultaten en minder of geen bijwerkingen.

Gezonde geest in een gezond lichaam en vice versa

Lichaam en geest beïnvloeden elkaar op vele manieren. een goede balans geeft optimale gezondheid.