Voetreflexologie

Een heerlijke en bijzondere ervaring

Een super behandeling die meer doet dan men verwacht Bent u gespannen of of te druk geweest? Neem dan even de rust en de tijd voor een voetreflexbehandeling. Daarna loopt u letterlijk en figuurlijk weer op wolkjes. Er worden korte impulsen gegeven aan alle reflex punten op uw voeten.

Behandeling duurt ongeveer 1 uur

Om te bepalen of deze voetreflex therapie u baat biedt, is het verstandig om gedurende 4 weken elke week of elke twee weken een behandeling te ontvangen.

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en een eenheid vormen. Wanneer deze eenheid uit balans is, kan voetreflexologie helpen om verstoorde harmonie, de energiebanen, te herstellen door het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren. Blokkades worden dus opgeheven , dit geeft ontspanning en aanzet tot herstel.

Door de organen, wervels, het lymfesysteem en de ledematen te behandelen, worden reflexzone punten gestimuleerd. Tijdens de behandeling zullen niet alleen fysieke, maar ook psychische en emotionele aspecten in het zelf genezingsproces betrokken worden. Hierdoor wordt evenwicht en balans in het hele systeem bewerkstelligd en kan de harmonie tussen lichaam en geest worden hersteld.

Als kunnen, kennen en weten weer samenkomt

Voetreflexologie geeft uw lichaam weer nieuw elan, helpt het genezingsproces te bespoedigen zodat uw conditie weer stappen kan maken…