Biomagnetisme – genezen met de kracht van de natuur zelf

Aansprekende feiten

read English

Dit is een schone en niet invasieve behandelmethode zonder bijwerkingen en contra indicaties. De Biomagnetisme behandeling richt zich op het voorkomen van ziekten en neemt de voorwaarden voor het ontstaan van vele ziekten weg. Deze behandelmethode voorkomt onnodig medicijngebruik en slaat de grond weg onder de almaar stijgende kosten in de gezondheidszorg.

Kinderspreekuur

Onze aangesloten therapeuten houden voor kinderen vaak een speciaal kinderspreekuur, om samen met u te ervaren of magneten snel uitkomst kunnen bieden. Vaak lukt dat op een heel bijzondere manier.

We zetten ons graag in voor kinderen met ADHD of bij een vermoeden van: een auto-immuunziekte, een familiair verband, een DNA vermoeden, eczeem, steken van insecten – denk daarbij ook aan tekenbeten – en naar aanleiding van een kwetsuur… Ook voor het doorstaan van kinderziekten bieden magneten een zacht doorwaakte tijd.
Wij vragen de moeder om voor een behandeling op het spreekuur langs te komen, niet het kind. Dat doen we niet omdat er bij de moeder iets mis zou zijn, maar omdat de moeder energetisch 1 op 1 met een kind in verbinding staat. Daarom is deze behandeling voor een moeder een bijzondere ervaring.

Stress opruimen

Het sympathisch zenuwstelsel reageert zonder dat u daarbij hoeft na te denken. Bij mensen met veel stress werkt het sympathisch zenuwstelsel buiten haar normale functie, ongeremd.

Wij adviseren u eerst enkele biomagnetisme behandeling uit te proberen voordat u met het gebruik van tranquilizers start, een kalmeringsmiddel dat is ontworpen om reacties op angst en spanning te verminderen, die u vaak niet zonder bijwerkingen langdurig moet gebruiken.

Prof. Dr. Goiz claimt

dat intern orgaanweefsel pH neutraal is en micro-organismen hierop wel kunnen aanlanden, maar niet overleven

dat een trauma orgaanweefsel laat verzuren waardoor organen minder goed kunnen functioneren omdat

 • in verzuurd weefsel virussen en schimmels aanlanden, overleven en u ziek kunnen maken
 • in gealkaliseerd weefsel bacteriën en parasieten aanlanden, overleven en u ziek kunnen maken

en dat de verstoorde zuurbalans in het lichaam met een magnetische kracht kan worden hersteld

Natuurlijke zuurbalans …

hoe wordt u ziek

 • een trauma verzuurt orgaanweefsel
 • als reactie daarop zal ander orgaanweefsel alkalisch compenseren
 • scheikundig noemen we dit proces protonatie en deprotonatie
 • de natuurlijke zuurgraad in orgaanweefsel is daarmee uit balans
 • organen kunnen zo minder presteren
 • micro organismen kunnen aanlanden, overleven en ziekmakende brandstof gaan leveren

hoe herstelt uw lichaam

 • met 1 positief en 1 negatief geladen magneet (een paar) wordt een zuurbalans hersteld
 • scheikundig noemen we dit proces (nu omgekeerd) deprotonatie en protonatie
 • de natuurlijke zuurgraad is weer neutraal in balans
 • het orgaanweefsel herwint haar natuurlijke integriteit
 • aangelande micro-organismen worden dood afgevoerd, hun ziekmakende brandstof stopt
 • uw gezondheid kan snel of na enige tijd langzaam herstellen

Elk trauma laat sporen in het lichaam achter in de vorm van verstoring in de zuurbalans. Zo zien we na een operatieve ingreep, dat de zuurbalans op zo’n plaats – ook jaren na de ingreep nog – uit balans blijft. Het zou daarom goed zijn direct na een operatie de zuurbalans manueel met magneten te herstellen waarmee ook het genezingsproces bespoedigd wordt.

Kan het lichaam de zuurbalans ook zelf herstellen. Ja, daar zijn de nieren voor verantwoordelijk, maar dit is – in tegenstelling tot de verzuring in bloed waar voor het herstel ook de longen verantwoordelijk zijn – een langzaam proces.

Aantal behandeling

U merkt ‘snel’ of er zaken in uw lichaam gaan veranderen. De duur van de behandeling is beperkt tot enkele behandelingen. Het lichaam van kinderen reageert vaak direct, bij ouderen kan dat wat meer tijd in beslag nemen.

 • Zo werd een patiënt behandeld die om de paar weken zich moest laten aderlaten, n.a.v. te dik bloed door teveel aanmaak van rode bloedcellen. Na enkele behandelingen kwam het herstel langzaam op gang en wat, tot verbazing van de artsen het aderlaten niet meer nodig.
 • Een huilbaby behandelen we niet zelf, maar de moeder. Vaak met direct resultaat. “toen ik van de behandeling thuis kwam sliep mijn baby” zegt een verbaasde moeder, “en na enkele dagen had ik een ander kind”